Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Help!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Premki za free nie dostaniesz, jest tylko do kupna.

A z tym "koreana?????" To chodzi o to, że nie tylko jest ten jeden warrock, jak np Metin2PL, jest też Metin2 US, Metin2 Ch itd.. To jest poprostu warrock, ale jakby troche inny :D

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

zaraz zaraz czyli w koreanie nie istnieje premium all za Dinary? jak tak to sciągam jeszcze dzis i robie cheata do tej gry

@topic premke sie kupuje za pieniądze realne a nie dostaje za free

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

zaraz zaraz czyli w koreanie nie istnieje premium all za Dinary? jak tak to sciągam jeszcze dzis i robie cheata do tej gry

@topic premke sie kupuje za pieniądze realne a nie dostaje za free

tak na koreanie nie ma premek lecz px'y sa za casch(u nas to sie zwie g1) a reszta borni typu scorpy xm8 itp sa za diary lecz praktyczynie nie ma roznicy z jaka bronia biegassz po i tak zajzwyczaj jest remis przez lagi

@topic nie dostaniesz za free premy jak chcesz za free to playspan.com i nabijasz punkty

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Na playspan nie polecam za sms'a prem. glod na 3 dni kosztuje 11zł i 07gr chyba, że kupisz PSC to wtedy zapłacisz 3zł i 12 gr.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

@Up: Marihuana mówił o robieniu reklam a nie o SMS-ach... Jednym słowem kup Pay Safe Card-a... Najtaniej i najlepiej ;)

Nothing to do here.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...